LiveHR

 
Prin proiectul de dezvoltare a produsului LiveHR , Avant Consulting își propune să contribuie la introducerea pe piață a unui produs inovativ ce va facilita si optimiza procesele de recrutare, evaluare si instruire a resurselor umane, facilitand astfel cresterea competitivitatii firmelor si nu in ultimul rand, cresterea gradului de ocupare a locurilor de munca create. Solutia LiveHR va permite corelarea si standardizarea mai multor procese specifice gestionarii resurselor umane, oferind instrumente si functionalitati inovative ce vor usura procesarea datelor
Principalele functionalitati vizate a le dezvolta in solutia LiveHR, grupate pe procese de lucru, sunt: 

§  Proces recrutare  

  • Preluare automata CV-uri (din situri web, scan, e-mail,etc). Ofera posibilitatea de preluare automata a cv-urilor din siturile specializate in functie de criterii specifice /cuvinte cheie, avand facilitati de integrare cu siturile specializate de recrutare.
  • Posibilitatea de distribuire automata a anunturilor de recrutare pe platforme de social media, forumuri de discutii profesionale, blog-uri.
  • Posibilitatea de cautare date relevante in Social Media utilizand cuvinte cheie din CV-ul candidatului si alcatuirea unui profil de tip “social media” cu informatile colectate.
  • Analiza vorbirii (analiza formala) din timpul interviului si crearea unui profil psihologic al candidatului. Se vor viza in special insusirile de ordin fizic ale vorbirii,intensitatea medie a sunetelor (sonoritatea); fluenţa, debitul sau viteza, intonaţia, pronunţia.
  • Calcul automat de relevanta a CV-urile colectate, comparativ cu criteriile/necesarul de selectie/recrutare si propunere selectie CV-uri relevante.
  • Posibilitatea de utilizare simultana a unor formulare de evaluare pe perioada derularii interviului online (posibilitatea de completare formulare este oferita ambilor parteneri de discutie, atat candidatului cat si celui care recruteaza)
  • Modul de testare/evaluare online a cunostintelor (cu supraveghere video, in timp real pe o durata limitata). Platforma va avea predefinite teste de evaluare psihologica (4 teste predefinite) si teste de evaluare a cunostintelor profesionale specifice functiei/pozitiei deschise (40 de teste specifice)
  • Posibilitatea de organizare a unor sesiuni online de tip webinar. Aceasta forma de interactiune este extrem de utila in diverse procese de recrutare speciale (de ex in cazul unor procese de recrutare multiple - mai multe pozitii deschise) si duce la cresterii reputatiei pozitive a companiei.
  • Gestionarea intregului flux decizional si monitorizarea in timp real a procesului de recrutare pentru fiecare angajat in parte

§  Proces recrutare  

  • Posibilitatea de utilizare/alocare de fise de post specifice (platforma va contine si propune fise de post specifice pentru 40 de functii existente in 10 verticale de industrie).
  • Alocarea unor indicatori de performanta specifici corelati cu obiectivele pozitiei/functiei respective. Platforma va contine si propune 80 de indicatori de performanta specifici (cate 2 pentru fiecare functie predefinita)
  • Posibilitatea de instruire online a noului angajat (individual sau sub forma unei sesiuni de tip webinar), referitor la sarcinile si responsabilitatile ce ii sunt repartizate.
 • Proces evaluare , monitorizare si instruire angajat
  • Evaluare angajat, monitorizare indicatori (conector integrare cu solutii IT de tip ERP). In urma procesului de evaluare se elaboreaza automat un raport de evaluare ce contine si propuneri privind necesarul de instruire identificat.
  • Gestiune traininguri/instruiri si certificari angajat. Platforma va oferi instrumente pentru evidenta diplomelor/certificarilor, a cursurilor derulate (la terti sau interne, a calificarilor, a specializarilor, etc
  • Functionalitati de webinar (pentru prezentari/instruire online de la un prezentator catre mai multi angajati sau candidati la un post anume).

Solutia LiveHR va permite operatii diverse:

-         de exploatare a bazelor de date create (cautari, sortari, filtrari, etc),

-         de automatizare procese de transmitere de informatii in mediu online (notificari / informari pe e-mail, telefon),

-        de raportare (dupa criterii diverse ce permite comparari de candidati, topuri, etc)

 

Consultanță

Soluții customizate în funcție de nevoile clienților, cu o arhitectură ... citește mai mult

Soluții

Implementare soluţiilor pentru gestiunea afacerilorcitește mai mult

Cercetare

Derulǎm activitǎţi cercetare şi dezvoltare in domeniul IT&C... citește mai mult

Fonduri Europene

Oferim consultanţǎ pentru accesarea şi derulara proiectelor finanţate din...citește mai mult

Parteneriate

Prin colaborarea cu alți parteneri, oferim o gamă largă de soluții IT... citește mai mult

Evenimente

Avant Consulting organizează evenimente pentru informare... citește mai mult