Meniu Evenimente

 

Sponsorizarea Asociației "Dăruiește Viață"  de la sfârșitul anului 2014

Avant Consulting susține Asociația Daruiește Viată în demersul ei de a ajuta bolnavii de cancer din România, prin sponsorizarea de la sfârşitul anului 2014 a platformei Bursa de Fericire.
Principalul proiect al platformei Bursa de Fericire îl reprezintǎ dotarea și modernizarea centrelor oncologice din România, prin strângerea de donaţii şi sponsorizǎri de la companii si persoane fizice.
Află mai multe detalii despre proiectele Asociatiei Dǎruieşte Viaţă accesand site-urile: http://www.daruiesteviata.ro/ sau www.bursadefericire.ro/.

 


 

Acordarea Premiului "Great Co" în Octombrie 2014

Avant Consulting a primit premiul “GreatCo” în cadrul celei de-a 4-a ediții a evenimentului de lansare a carții GreatCo.GreatCo este o carte de colecțe care surprinde imaginea companiei din perspectiva angajaților, dar și cât de importanți sunt aceștia pentru organizație.Companiile vorbesc despre ce înseamna echipa, avantajele și mediul de lucru, oportunitățile de dezvoltare și multe altele.
Află mai multe detalii la http://greatco.inspiregroup.ro/greatco-editia-a-4-a/

 


 

Finalizarea proiectului de cercetare "Automatizarea schimbului electronic de date dintre sistemele informatice"

Avant Consulting a finalizat în data de 31.07.2014 proiectul Automatizarea schimbului electronic de date dintre sistemele informatice” cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”(POS CCE).
Obiective realizate ale proiectului : Cercetarea – dezvoltarea unei soluţii informatice ce automatizează și accelerează schimbul electronic de documente dintre sistemele informatice, respectiv între partenerii de afaceri în vederea creşterii performanţei organizaţionale. Soluția a fost creată în baza rezultatelor de cercetare şi dezvoltare obținute de Avant Consulting SRL în domeniul sistemelor informatice.
Mai multe detalii la http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=8699

 


Consultanță

Soluții customizate în funcție de nevoile clienților, cu o arhitectură ... citește mai mult

Soluții

Implementare soluţiilor pentru gestiunea afacerilorcitește mai mult

Cercetare

Derulǎm activitǎţi cercetare şi dezvoltare in domeniul IT&C... citește mai mult

Fonduri Europene

Oferim consultanţǎ pentru accesarea şi derulara proiectelor finanţate din...citește mai mult

Parteneriate

Prin colaborarea cu alți parteneri, oferim o gamă largă de soluții IT... citește mai mult

Evenimente

Avant Consulting organizează evenimente pentru informare... citește mai mult