Consultanţă de Business

 
Consultanţa de business constă în:
    • Analiza proceselor de business – presupunând evaluarea stării proceselor de business curente şi a măsurilor de îmbunătăţire pentru viitoarea structură de procese.  Evaluare generală a costurilor implicate,  precum şi un plan cu paşii necesari.
    • Reducerea costurilor: strategii, planuri şi implementare – se referă la dezvoltarea unui plan de reducere a costurilor în companie, ce va permite identificarea rapidă şi implementarea unui program de reducere a costurilor în toată compania.
    • Recomandări a celor mai bune practici – realizăm o scurtă evaluare a stării proceselor de business şi apoi vom livra un set a celor mai bune practici corespunzătoare la nivel mondial din industria respectivă.
    • Managementul proceselor de business şi transformarea acestora – realizăm proiectarea şi recomandarea de scenarii specifice de business adaptate necesităţilor unui client şi asistăm clientul în implementarea acestor scenarii.
    • Fuziuni şi Achiziţii – asigurăm analiza de fezabilitate, planificare a procesului de fuziuni şi achiziţii, asistenţă pe parcursul procesului de integrare a echipelor din diverse companii;

Consultanță

Soluții customizate în funcție de nevoile clienților, cu o arhitectură ... citește mai mult

Soluții

Implementare soluţiilor pentru gestiunea afacerilorcitește mai mult

Cercetare

Derulǎm activitǎţi cercetare şi dezvoltare in domeniul IT&C... citește mai mult

Fonduri Europene

Oferim consultanţǎ pentru accesarea şi derulara proiectelor finanţate din...citește mai mult

Parteneriate

Prin colaborarea cu alți parteneri, oferim o gamă largă de soluții IT... citește mai mult

Evenimente

Avant Consulting organizează evenimente pentru informare... citește mai mult